Personvernserklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Pålogga AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på vår nettside. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Pålogga, ved daglig leder Toril Hovland, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og katalog. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Checkit

I vårt verktøy Checkit samler vi inn data ved bruk av skjemaet vil kunne brukes til å videreutvikle veilederen, og brukes i forskningsøyemed.

Det er kun IP-adresse (dvs. den digitale adressen til PC, nettbrett, telefon) av personopplysninger som samles inn. Denne lagres innenfor EU, gjennom verktøyet Jotform som er skjemaet er utviklet i. 

Informasjonskapsler

Pålogga samler ikke inn informasjonskapsler/cookies per 18. mai 2021. 

Dine rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om hvordan en virksomhet behandler personopplysninger. I denne erklæringen omtaler vi hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan de brukes. Dersom du er registrert i et av systemene til Pålogga har du rett på innsyn i dine egne personopplysninger. Du kan også be om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Kravet ditt vil bli behandlet senest innen 30 dager. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til kontakt@palogga.no