Lyttepost onsdag 25. mars 2020

PÅLOGGA LYTTEPOST NR 6 | 58 214 MEDLEMMER

DAGENS IDE

Hadde det ikke vært litt fint hvis NRK kunne vist en familiefilm klokken 12 neste fredag? Vi har ofte avsluttet før påskeferien med å se en film. (Litt vanskelig å få til noe sånt i og med at ikke alle har tilgang til streame-tjenester.)

TEMPERATURMÅLING FRA FACEBOOK

Voksenopplæringsgruppa lurer på om norskprøvene i mai også bli avlyst. Og hvilke følger vil det få for våre deltakere? De trenger norskprøvene for å kunne søke om permanent opphold

Hovedgruppa i dag: Akkurat nå er det EKSAMEN ER AVLYST!. Ikke noe særlig meninger ennå, de er mest opptatt av å dele opplysningen

VGS Studiespesialisering: jevn økning i medlemmer. Mye postinger hele dagen, mest undervisningstips. Viktig med emneknagger på innlegg sånn at lærerne finner fram (sterkt påtrykk i går). Flere skolepolitiske innlegg, for eksempel: «Har arbeidsgiverne våre tenkt på beredskap dersom flere lærere/Lektorer blir syke nå eller neste uker. En ting er undervisning, men det kan fort blir mangel på personer ta eventuelle rettbunker…»

Spesped-gruppa har fått ca 200 nye medlemmer i dag. Har fått hjep av to fine folk fra statped til å velge ut emneknagger på bakgrunn av vanskeområder, så disse er på plass nå. Litt lite respons på innleggene som legges ut synes jeg. Rådgiverne gjør en fin jobb, men de kunne gjort mer hvis gruppa var bedre kjent blant “vanlige spes-ped’ere”. Kanskje KS og Statped kan bidra her?

Drypp fra gruppene

Etter en navnekonkurranse blant medlemmene har vi valgt navnet Pålogga. Vi organiserer nå arbeidet med dugnaden i et ideelt aksjeselskap for å redusere sårbarheten og sikre fart.

Nettsiden finner du bl.a. oversikt over de ulike facebook-gruppene, gratis IKT-ressurser og live-sendingene. Her finner du en kort film om hvorfor vi startet dugnaden og hva vi gjør. Vi oppfordrer også alle til å hilse på (noen av) de fine folka som bidrar. Vi er 57 frivillge nå!

DAGENS LIVE-SENDINGER

Onsdag KL. 13:00

Vi har blitt PÅLOGGA med egne nettsider og Spleisekampanje

Geir sender live for å si litt om hvorfor vi gjør dette

Onsdag KL. 20.30

Vi tar tempen på den nye hjemmeskolehverdagen uke 2 og eksamen er avlyst. 

Gjest: Steffen Handal, leder i Utdanningsforbundet, i samtale med Martin Johannessen og Mona Skaret fra PÅLOGGA.
Elev Ferdinand Suul og lektor Vidar Sandstad fra Steinkjer vgs kommer også.

Del teksten med andre

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email